Angol

Miért tanuljak angolul? Mert

  • angolul mindenkinek tudni kell
  • az angol nyelvvel a világ szinte minden részén meg tudod magad értetni
  • az angol nyelvben gyorsan sikereket érhetsz el

Csoportos angol nyelvtanfolyamok

Csoportban a saját nyelvi szinteden levő tanulókkal tanulsz együtt, ahol az iskola legtapasztaltabb és legjobb tanárai tanítanak a leghatékonyabbnak tekintett kommunikatív módszerrel.

Angol nyelvtanulás egyénileg magántanárral

A Privát Katedránál: az idő csak Neked dolgozik,  tanulj saját időbeosztásod és igényeid szerint, ott, ahol Neked a legkényelmesebb!

Angol nyelvtanulás gyerekeknek

A KEZDETEKTŐL a nyelvvizsgáig

A program biztosítja, hogy az életkornak és a tudásszintnek megfelelő tanfolyami csoportokat kialakítva, felmenő rendszerben, következetesen egymásra épülő tananyaggal, életkori sajátosságoknak megfelelő tematikával fejlesszük a gyermekek kommunikatív kompetenciáit, elsődlegesen sz

Angol nyelvtanulás

Angolul mindenkinek tudni kell!|Az angol nyelvvel a világ szinte minden részén meg tudod magad értetni!|Az angol nyelvben gyorsan sikereket érhetsz el! 

Ildikó

Mindig bátorít és folyton olyan ötleteket talál ki, amivel játékosan lehet nyelvet tanulni. Sokkal magabiztosabbá vált a nyelvtudásom. Klára

Áraink

Foglalj időpontot ügyfélszolgálatunkon:
https://pallasmaganiskola.booked4.us
... hogy ne kelljen várakoznod.

Tanáraink

Angoltanárként legfőbb célom, hogy tanítványaimat alapos és pontos nyelvtudással vértezzem fel. Fontos számomra, hogy jó legyen a munkakapcsolatom a tanítványaimmal. Ha nem értetek valamit, az nem szégyen, forduljatok hozzám bizalommal, azért vagyok, hogy segítsek.

Tanáraink

"Sok mindent kaptam a nyelvtanulástól nyelvtanítástól. Barátokat, vidám napokat, munkát, örömöt."

 

Puszi! Andi

Tanáraink

Ugyan, több mint 10 éve, a dunaharaszti Katedra elődjében is tanítottam egy rövid ideig, de tanári pályafutásomat igazából a ködös Albionban kezdtem. Az angol ifjúság okítása után hazatérésem 2012-ben egybeesett a szigetszentmiklósi és dunaharaszti Katedra indulásával. Azóta csapattag vagyok. Az elmúlt években nagy örömmel adtam át nyelvtudásom diákjainknak, imádok tanítani.

Katedra E-Classroom

Katedra E-Classroom 
Privát online angol tanfolyam személyes tanári órákkal

         

• Azoknak, akik tényleg komolyan gondolják!! •

Mi ez egyáltalán?