Szigetszentmiklós

Miben segíthetünk a nyelvek mellett?

Alsó tagozatos korrepetálás, a nyelvek mellett segítség felső tagozatban és középiskolában matekból, magyarból, kémiából és a többi tárgyból is. Felkészítés középiskolai felvételire, középszintű és emelt szintű érettségire.

Valós segítség egy virtuális világban.

  • Tanulj magántanárral!

  • Vegyél részt az órákon online vagy személyesen!

  • Fejlődj tovább szakértő tanáraink segítségével!

Iskolánk több mint 30 éves oktatási tapasztalattal, országos hálózattal, személyes és online tanórákkal segít majd minden tantárgy korrepetálásában.

Személyes óráinkat szentendrei, szigetszentmiklósi vagy dunaharaszti iskolánkban veheted igénybe, de online órákra is jelentkezhetsz.

Hallgatói visszajelzések
"El voltam keseredve, mert Tominak nagyon nem megy a matek. Próbáltunk otthon segíteni a férjemmel, de végül úgy határoztunk, szakemberhez kell fordulnunk. Szerencsére a Katedra, ahol én évekkel ezelőtt sikeresen levizsgáztam angolból, most is tudott segíteni. Azóta Tomi két jegyet is javított. Jól jön majd az év végén, de most már az érettségi miatt sem kell aggódnunk. Lehet, hogy magyarból és kémiából is veszünk órákat."
Hallgatói visszajelzések
"Elsős kisfiamnak óriási önbizalmat adtak a plusz órák. Ma már lelkesen csinálja meg a magyar házi feladatokat és nem fél megszólalni az órákon."
Hallgatói visszajelzések
"A Katedra szaktanárának köszönhetően Fanni már nem izgul az érettségi miatt. "
Previous
Next