Kapcsolat / magunkról - szolgáltatásaink

2310 Szigetszentmiklós Gyári út 9. I. és II. emelet A körforgalomnál, bejárat a park felöl Telefonszám: 305611450
Nyitvatartás: Hétfő: 09:00 - 19:00 Kedd: 10:00 - 16:00 Szerda: 10:00 - 18:00 Csütörtök: 10:00 - 18:00 Péntek: 10:00 - 14:00

Felszereltség:

Klimatizált tantermekProjektorTVDVD - videóAudió berendezésInternetAutomataParkoló

A térségben régóta működő, nagy hagyományokkal rendelkező Pallas Magániskola 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz, és két  iskolát nyitott, Szigetszentmiklóson és Dunaharasztin, majd 2014-ben Szentendrén, 2015-ben pedig Ráckevén.

Iskolánk címe: Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I.  és II. emelet (bejárat a park felől)

https://maps.google.hu/maps?q=Katedra+Szigetszentmikl%C3%B3s-Pallasz+Mag...

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon, alul

Telefon: 30-5611450 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.szigetszentmiklos.katedra.hu

email: szigetszentmiklos@katedra.hu, dunaharaszti@katedra.hu

Galéria:

A térségben régóta működő, nagy hagyományokkal rendelkező Pallasz Magániskola 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz, és két  iskolát nyitott, Szigetszentmiklóson és Dunaharasztin, majd 2014-ben Szentendrén, 2015-ben Ráckevén.

Iskoláink:

Szigetszentmiklós, Gyári út 9. II. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. (a Zöld Ház,  a rendőrséggel szemben)

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon

Telefon: 30-5611450 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.szigetszentmiklos.katedra.hu, www.dunaharaszti.katedra.hu

email: szigetszentmiklos@katedra.hu, dunaharaszti@katedra.hu

Ars poeticánk

Kik vagyunk?

Iskolánk, a Pallasz Magániskola 1996-ban alakult, majd 2004-ben nyitotta meg Nyelvoktató Házát Dunaharasztin. 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz. A Dunaharasztin jól ismert, zöld ház, a Nyelvoktató Ház ezentúl Katedra színekben működik tovább, igyekezve megőrizni eddigi hagyományait, barátságos hangulatát. Szigetszentmiklósi iskolánk a város szívében nyílik, modern 10 tantermes épületben.

A változások magasabb szakmai színvonalat, akkreditációt, nyelvvizsgázási lehetőséget hoztak. A két város között a csoportok átjárhatóak, így több lehetőség között választhat, hogy tudásszintjének és időbeosztásának megfelelő tanfolyamra találjon. Mindkét iskolánk közelében kitűnő parkolási lehetőség van, a HÉV megálló közelsége pedig gyors közlekedést biztosít.

Hogyan tanulhat nálunk?

Mindenki másként csinálja

Van, aki csoportban tud jobban tanulni, van akinek a magánóra, az állandó tanári figyelem hozza meg a sikert. Mielőtt döntene érdemes szaktanácsot kérnie tőlünk, mert a helyes tanfolyamválasztás alapvetően meghatározza, hogy Ön milyen gyorsan éri el kitűzött célját.

Persze mindaz, amit mi adunk csak akkor ér valamit, ha Ön is hozzáteszi szorgalmát, lelkesedését.

Mit szeretnénk elérni?

Cégünk, a Pallasz Magániskola az elmúlt években a térség egyik nyelvoktatási centrumává vált. Ezt a poziciónkat csak odafigyeléssel, magas szakmai színvonallal tarthatjuk meg. Célunk, hogy Ráckevétől Halásztelekig és Kiskunlacházától Taksonyig a lakosság és a cégek egyre bővülő köre ismerje meg, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elégedetten távozzon tőlünk. Ezért dolgozunk.

Arnóti Péter

Minőségpolitika

„Mint a helyi nyelvoktatási piac szereplője, a KATEDRA Szigetszentmiklós-Dunaharaszti – Pallasz Magániskola Bt stratégiája szellemében a színvonalas szolgáltatás elkötelezettjeként segíti ügyfeleit a nyelvi kommunikációban minőségi nyelvoktatással, fordítással és tolmácsolással. Cégünk jelmondata, a 
"KATEDRA Nyelviskola – mindenki iskolája"
több, mint egyszerű cél. Ez egy küldetés nyelviskolánk számára, amely visszatükrözi cégünk azon szándékát, hogy olyan innovativ termékeket és szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, amelyek ténylegesen segíti őket a világon mindenütt, önmaguk és mások megértésében.”

E célok megvalósítása érdekében a KATEDRA Szigetszentmiklós-Dunaharaszti – Pallasz Magániskola Bt olyan minőségbiztosítási rendszert működtet, amelynek alapelvei:

  • a megrendelői igények gondos és részletes megismerésén alapuló, “testre szabott” készségfejlesztő programokkal segíti a kívánt nyelvi szint elérését,
  • biztosítja, hogy a tanárok számára a nyelviskola által elfogadott és jóváhagyott módszereket tartalmazó könyvek és technikai eszközök álljanak a rendelkezésre,
  • intézményünk szervezeti egységei és alkalmazottai kivétel nélkül elkötelezettek és felelősséggel tartoznak a minőségbiztosítási rendszer működése iránt,
  • rendszerünk arra késztet, hogy kizárólag minősített nyelvtanárokkal dolgozzunk, akiknek birtokában van mindaz a módszertani ismeret és alkalmazási képesség, amely az elvárt nyelvi szint eléréséhez szükséges,
  • az oktatás helyszínének körültekintő meghatározásával biztosítja a zavartalan tanuláshoz szükséges környezeti feltételeket,
  • állandó szakmai felügyeletével és éves felülvizsgálattal időben figyelmeztet bennünket az alkalmazott módszerek és eszközök, valamint a tananyag folyamatos tökéletesítésére,
  • időben érzékeli az egyes hallgatók nem megfelelő előrehaladását, vagy a nem kellően hatékony tanári módszereket és segít megelőzni a tanulmányi célokat veszélyeztető problémák kialakulását,
  • köszönetet mond mindazoknak a megrendelőinknek és hallgatóinknak akik figyelmeztetnek hiányosságainkra és észrevételeikkel segítenek bennünket módszereink fejlesztésében. Ennek elősegítésére képzésben résztvevőinket tanfolyamonként ismétlődő kérdőíves visszajelzésekre kérjük, ezáltal bevonva őket a minőségbiztosítás megvalósításába.

Mindannyiunknak elkötelezetteknek kell lennünk a magas minőségi színvonalú oktatás mellett. Jelen minőségpolitikai nyilatkozatunkban foglalt alapelveket évente külső- és belső önértékelések keretében kísérjük figyelemmel, és vizsgáljuk felül. Mi személy szerint hisszük és valljuk, hogy a hibátlanságra való törekvés állandó késztetés a cselekvésre, amely hosszú távon képessé tesz bennünket arra, hogy elérjük közös és egyéni céljainkat. Ezért mindenkit arra ösztönzünk, hogy odaadó és lelkiismeretes munkával oktasson és legyen büszke az elért eredményekre.

Szigetszentmiklós, 2014. január 1.

Arnóti Péter
tulajdonos

 igazgató:  Arnóti Péter

 

A térségben régóta működő, nagy hagyományokkal rendelkező Pallasz Magániskola 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz, és két  iskolát nyitott, Szigetszentmiklóson és Dunaharasztin.

Iskoláink címe: Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Dunaharaszti, Dózsa Gy út 61.

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon

Telefon: 30-5611450 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.szigetszentmiklos.katedra.hu, www.dunaharaszti.katedra.hu

email: szigetszentmiklos@katedra.hu

 

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "