Ajándékutalvány

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékutalvány

 

Szeretteit tudással szeretné megajándékozni? Akkor lepje meg őket Katedra ajándékutalvánnyal.

 

Felhasználási feltételek:

Az Ajándékutalvány felmutatója jogosult a megvásárolt értékben a Katedra Nyelviskola Szigetszentmiklós tanfolyamán részt venni az alábbi feltételek mellett:

 

A kedvezmény névre szól, nem átruházható

 

Az ajándékutalvány igénybe vehető a fenti értékben a nyelviskola 4 főtől induló angol, német, olasz, spanyol és francia csoportos nyelvtanfolyamán.

 

Az ajándékutalvánnyal egy időben a nyelviskola által ajánlott egyéb kedvezmény nem vehető igénybe.

 

Az ajándékutalvány kizárólag csoportos belföldi nyelvtanfolyami részvételre jogosít. Nem érvényes a Privát Katedra óráira, nyelvi táborokra, online nyelvtanfolyamra, külföldi nyelvtanfolyamra, tankönyv és tananyag vásárlásra.

 

Amennyiben a kiválasztott tanfolyam értéke meghaladja a kedvezmény mértékét, a különbözetet a jelentkezőnek be kell fizetni jelentkezéskor.

 

Amennyiben a kedvezmény mértékénél kisebb értékű tanfolyamot választ a jogosult, pénzvisszatérítésre nem jogosult.

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem. 

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.