Ajándékutalvány

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékutalvány

 

Szeretteit tudással szeretné megajándékozni? Akkor lepje meg őket Katedra ajándékutalvánnyal.

 

Felhasználási feltételek:

Az Ajándékutalvány felmutatója jogosult a megvásárolt értékben a Katedra Nyelviskola Szigetszentmiklós tanfolyamán részt venni az alábbi feltételek mellett:

 

A kedvezmény névre szól, nem átruházható

 

Az ajándékutalvány igénybe vehető a fenti értékben a nyelviskola 4 főtől induló angol, német, olasz, spanyol és francia csoportos nyelvtanfolyamán.

 

Az ajándékutalvánnyal egy időben a nyelviskola által ajánlott egyéb kedvezmény nem vehető igénybe.

 

Az ajándékutalvány kizárólag csoportos belföldi nyelvtanfolyami részvételre jogosít. Nem érvényes a Privát Katedra óráira, nyelvi táborokra, online nyelvtanfolyamra, külföldi nyelvtanfolyamra, tankönyv és tananyag vásárlásra.

 

Amennyiben a kiválasztott tanfolyam értéke meghaladja a kedvezmény mértékét, a különbözetet a jelentkezőnek be kell fizetni jelentkezéskor.

 

Amennyiben a kedvezmény mértékénél kisebb értékű tanfolyamot választ a jogosult, pénzvisszatérítésre nem jogosult.

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"Nagyon kellemes volt a légkör, odafigyeltek rám, nyelvtanáromat is csak dicsérni tudom.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér