Ajándékutalvány

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékutalvány

 

Szeretteit tudással szeretné megajándékozni? Akkor lepje meg őket Katedra ajándékutalvánnyal.

 

Felhasználási feltételek:

Az Ajándékutalvány felmutatója jogosult a megvásárolt értékben a Katedra Nyelviskola Szigetszentmiklós tanfolyamán részt venni az alábbi feltételek mellett:

 

A kedvezmény névre szól, nem átruházható

 

Az ajándékutalvány igénybe vehető a fenti értékben a nyelviskola 4 főtől induló angol, német, olasz, spanyol és francia csoportos nyelvtanfolyamán.

 

Az ajándékutalvánnyal egy időben a nyelviskola által ajánlott egyéb kedvezmény nem vehető igénybe.

 

Az ajándékutalvány kizárólag csoportos belföldi nyelvtanfolyami részvételre jogosít. Nem érvényes a Privát Katedra óráira, nyelvi táborokra, online nyelvtanfolyamra, külföldi nyelvtanfolyamra, tankönyv és tananyag vásárlásra.

 

Amennyiben a kiválasztott tanfolyam értéke meghaladja a kedvezmény mértékét, a különbözetet a jelentkezőnek be kell fizetni jelentkezéskor.

 

Amennyiben a kedvezmény mértékénél kisebb értékű tanfolyamot választ a jogosult, pénzvisszatérítésre nem jogosult.

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.